Партнери

 

  • Topigs Norsvin е познат по својот иновативен пристап кон спроведување на нови технологии и континуирано се фокусира на ефикасно производство на свињи. Истражувањето, иновациите и подобрувањето на генетиките е камен-темелник на компанијата. Континуирането подобрување на овој производ ќе им овозможи на клиентите да постигнат значајни вредности во нивното производство.

  • Еуроген ДООЕЛ од с.Јурумлери, Скопје е семејна фирма која започна со својата работа во далечната 2001 година. Почнувајќи скромно во областа на сточарството, нашата организација се зафати со организирање на производство на спермални дози од супериорни нерези и дистрибуција на квалитетен приплоден матерјал за потребите на свињарството на Република Македонија.

polo

Нашиот тим

Ова е нашиот тим кој се грижи и ги негува свињите

Полето за име несмее да биде празно!

Ве молиме внесете валидна емаил адреса

Ве молиме внесете порака (Полето несмее да биде празно)